Scenehejs

Konstruktioner med sikkerheden i top

Scenehejs

jc joel
twentinox
asm
sbs
i gerriets
showtex
gis
unirig

Specialister i scenehejs siden 1960

Søger du en troværdig og erfaren virksomhed, som kan bistå med hjælp og rådgivning inden for scenehejs? Så er PRIEBE HOLD ApS et trygt valg. Vi byder på høj kvalitet, mange års erfaring og stor gennemsigtighed i vore priser.

Når du skal have udført scenehejs, er det essentielt, at sikkerheden er i top. Hos PRIEBE HOLD ApS værner vi omkring sikkerheden, og udfører løbende sikkerhedseftersyn. Dette er din garanti for holdbare løsninger.

Vi er specialister i alle typer scene- og lyshejs. I den forbindelse kan vi blandt andet hjælpe dig med følgende løsninger:

Alle vore hejs opfylder den danske og europæiske lovgivning til scene- og lyshejs.
BGV-D8+ – BGV -C1 Dansk Standard EN 17206:2020.

Sceneelevatorer

Arbejdet med sceneelevatorer kræver stor ekspertise og bred faglighed, hvilket vi besidder hos PRIEBE HOLD ApS. Vi kan levere alle typer undermaskineri, såsom:

Da der ofte er tale om specialudviklinger til den enkelte opgave, så er det en klar fordel, at vi råder over kompetente medarbejdere til udvikling og konstruktion. På den måde er du sikker på, at få en veludført og sikker konstruktion.

Kontakt PRIEBE HOLD ApS

Lad os tage en uforpligtende dialog omkring dine behov og ønsker. Vi gennemgår disse nøje, så vi kan rådgive dig til de absolut bedste løsninger.

Vi kan kontaktes på telefon: 74 52 64 70 eller på E-mail: charlotte@priebehold.dk. Du er også velkommen til at udfylde vores kontaktformular her på siden. Så vender vi retur hurtigst muligt.

Få et uforpligtende tilbud

Udfyld nedenstående kontaktformular, så tager vi et grundigt kig på din opgave, og vender retur hurtigst muligt. Vi ser frem til at høre fra dig.