Skinnesystemer

Skinnesystemer tilpasset dine behov og ønsker

Skinnesystemer

jc joel
twentinox
asm
sbs
i gerriets
showtex
gis
unirig

En bred vifte af muligheder

Hos PRIEBE HOLD ApS er vi specialister i skinnesystemer, og har leveret løsninger siden 1960 i ind- og udland. Vi er en af de førende danske leverandører inden for sceneteknik i Danmark. Med andre ord, så er vi et trygt og sikkert valg.

Skinnesystemer anvendes i en lang række sammenhænge, og ses ofte på teatre, scener, messer og mange andre steder. Hos PRIEBE HOLD ApS har vi leveret og monteret skinnesystemer til en lang række store projekter gennem tiden. Hos os er en aftale en aftale, hvorfor vi altid overholder det aftalte, og leverer til aftalt tid.

Vort store udvalg i tæppeskinner sikrer, at vi kan dække alle opgaver inden for manuelle og elektriske systemer. Følgende er nogle af de løsninger, som vi kan levere:

I forbindelse med en opgave foretager vi gerne opmåling og montage, så du er sikker på, at alt fungerer 100% optimalt. Kontakt os i dag, hvis du ønsker at høre mere om vores skinnesystemer.

Truss-systemer

Hos PRIEBE HOLD ApS går høj kvalitet og god service hånd i hånd. Vi sætter en stor ære i vort arbejde, og leverer altid produkter af højeste kvalitet. Inden for truss-systemer kan vi bistå med kyndig rådgivning, levering og montage.

Vi er dansk importør af de velkendte alutruss fra UNIRIG:

  • Stige system
  • Trekant system
  • Firkant system

Det er også muligt at få bygget specialløsninger i truss systemet.

Se katalog

Kontakt os for Truss- og Skinnesystemer

Med en førende position inden for sceneteknik, scenetæpper og skinnesystemer kan vi finde den helt rette løsning til dig. Kontakt os i dag og få et uforpligtende tilbud på din opgave.

Vi kan træffes på telefon: 74 52 64 70 eller på E-mail: charlotte@priebehold.dk. Du er også velkommen til at udfylde vores kontaktformular her på siden. Så vender vi retur hurtigst muligt.

Få et uforpligtende tilbud

Udfyld nedenstående kontaktformular, så tager vi et grundigt kig på din opgave, og vender retur hurtigst muligt. Vi ser frem til at høre fra dig.