Scenetæpper

Færdigsyede scenetæpper i alle størrelser

Scenetæpper

jc joel
twentinox
asm
sbs
i gerriets
showtex
gis
unirig

Erfarne specialister med kunden i fokus

PRIEBE HOLD ApS er en familieejet nichevirksomhed indenfor sceneteknik, skinnesystemer og scenetæpper. Vi har leveret produkter af høj kvalitet til underholdningsbranchen i ind- og udland siden 1960. I dag er vi en af de førende danske leverandører inden for branchen, og vi hjælper gerne med at finde scenetæpper til din virksomhed.

Med speciale i færdigsyede scenetæpper råder vi over egen stor systue. Her har vores specialister, inden for stor set alle syteknikker, deres daglige gang. Dette sikrer en hurtig og effektiv levering af scenetæpper – vi kan levere i alle størrelser.

Er du i tvivl omkring materialevalg, opmåling eller noget helt tredje? Fortvivl ej, vi tager gerne en uforpligtende dialog med dig, hvor vi gennemgår dine behov og ønsker. Ud fra disse, og med vores kyndige ekspertise, finder vi sammen de bedste løsninger.

Et bredt udvalg af scenetekstiler og scenetæpper

Hos PRIEBE HOLD ApS forhandler vi store udvalg af scenetæpper og -tekstiler fra firmaer i Tyskland, Holland, Østrig, Belgien og blandt andet England – disse af højeste kvalitet.

Vi skræddersyr vores løsninger efter dine behov og ønsker, og leverer desuden i hele ruller eller i det ønskede antal meter. På den måde kan du få tilpasset dine scenetekstiler og scenetæpper, så de passer perfekt til projektet.

Er du nysgerrig på at høre mere? Vi tager gerne en uforpligtende snak omkring priser, stofprøver og meget mere.

Effektiv akustikregulering

Akustik er en videnskab, og det kræver stor ekspertise samt bred faglighed for at opnå perfektion. Hos PRIEBE HOLD ApS har vi været en del af teamet, som har løst de fleste opgaver i Danmark.

Vi kan blandt andet fremhæve følgende steder med regulerbar akustik, som vi har været en del af:

  • DR-Byens koncertsal
  • Operaen
  • Musikkens Hus Nordjylland
  • Og mange flere steder

I forbindelse med ovenstående har vi meget stor erfaring indenfor:

  • Akustisk-tæpper
  • Akustiske reflektorer
  • Akustiske canopyer
  • Variable akustikpaneler
  • Skaller til koncertsale

Da sikkerhed er et område, som vi har stort fokus på, overholder alle vore tæpper gældende brandnormer. Derudover kan nogle af vores tæpper regulere op til ca. 20 dB.

Start dialogen allerede i dag

Start dialogen omkring dine ønsker og behov allerede i dag – vi rådgiver dig til den perfekte løsning inden for scenetæpper eller -tekstiler.

Vi kan kontaktes på telefon: 74 52 64 70 eller på E-mail: charlotte@priebehold.dk. Du er også velkommen til at udfyldes vores kontaktformular her på siden. Så vender vi retur hurtigst muligt.

Få et uforpligtende tilbud

Udfyld nedenstående kontaktformular, så tager vi et grundigt kig på din opgave, og vender retur hurtigst muligt. Vi ser frem til at høre fra dig.