Metalgardiner

Arkitektonisk flotte og funktionelle løsninger side 1960

Metalgardiner

jc joel
twentinox
asm
sbs
i gerriets
showtex
gis
unirig

Din leverandør af metalgardiner

Hos PRIEBE HOLD ApS er vi forhandler af metalgardiner fra firmaet Twentinox i Holland. Disse kommer i forskellige størrelser og udformninger alt efter anvendelse. Du kan således få skræddersyet en løsninger, som passer til dine behov og ønsker.

Metalgardiner anvendes funktionelt såvel som dekorativt til afskærmninger af enhver art, rumopdeling og faldsikring. Gardintypen har gennem årene vundet stor popularitet, grundet mulighederne for at tænke stil og funktionalitet ind i løsningerne.

Mulighederne med metalgardiner er således mange, og giver muligheden for at sætte et unikt præg. Disse kan blandt andet anvendes til følgende:

  • Afskærmninger
  • Rumopdeling
  • Messer og stande
  • Biblioteker
  • Borgerservice
  • Eller noget helt andet

Levering til tiden – Hver gang

Hos PRIEBE HOLD ApS lever vi af tilfredse kunder, og går altid den ekstra mil for at opnå perfekte resultater. Vi værner omkring høj kvalitet og god service. I den forbindelse er vi af den overbevisning, at en aftale er en aftale. Du skal kunne stole på din leverandør af metalgardiner – og det kan, når vi står for opgaven. Vi sikrer en effektiv og hurtig proces, hvor produkterne leveres til tiden.

Kontakt os for et godt tilbud på metalgardiner

Lad os tage en uforpligtende dialog omkring dine behov, ønsker og forventninger. Ud fra disse, og med vores kyndige ekspertise, finder vi sammen den bedste løsning. Vi tager også gerne en uforpligtende snak omkring priser, leveringstider mm. Hertil udarbejder vi også gerne et tilbud på metalgardiner.

Vi kan kontaktes på telefon: 74 52 64 70 eller på E-mail: charlotte@priebehold.dk. Du er også velkommen til at udfyldes vores kontaktformular her på siden. Så vender vi retur hurtigst muligt.

Få et uforpligtende tilbud

Udfyld nedenstående kontaktformular, så tager vi et grundigt kig på din opgave, og vender retur hurtigst muligt. Vi ser frem til at høre fra dig.