Om Priebe Hold ApS

Høj faglig kvalitet, punktlighed, rettidig omhu & fleksibilitet

Om Priebe Hold ApS

jc joel
twentinox
asm
sbs
i gerriets
showtex
gis
unirig

Familieejet nichevirksomhed siden 1960

PRIEBE HOLD ApS er en familieejet nichevirksomhed indenfor sceneteknisk udstyr, som har leveret produkter af høj kvalitet til underholdningsbranchen i ind- og udland siden 1960.

PRIEBE HOLD ApS har indtaget en førende position som en kompetent og fleksibel leverandør inden for sceneteknik. Dette kan vi takke vores faste stab af dygtige og udviklingsorienterede samarbejdspartnere samt medarbejdere for. Netop derfor kan PRIEBE HOLD ApS tilbyde scenetekniske løsninger af høj kvalitet, som altid er leveret til tiden.

PRIEBE HOLD ApS hviler ikke på laurbærrene. Det er en central del af forretningsstrategien, at vi konstant er på forkant med fremtidens krav til scenetekniske løsninger og sikkerheden forbundet med disse opgaver. Hertil at styrke vores værdi som sceneteknisk samarbejdspartner.

Vi tror på, at erfaring er den bedste læremester, og vi bliver næsten hver dag mødt med nye krav og ønsker fra vores kunder. Vi bliver konstant mindet om, at vi ikke bare kan læne os tilbage og være tilfredse med det, som vi har opnået. Derfor har vi oparbejdet en viden om sceneteknik, der er svær at matche, men som vi meget gerne vil dele med andre.

gult scenetæppe

Fokus på miljøet

Hos PRIEBE HOLD ApS føler vi et ansvar for vores omgivelser, og for at være en del af den grønne omstilling. I den forbindelse har vi taget en række forskellige miljøvenlige tiltag. Her anvender vi blandt andet følgende:

  • Elbiler
  • Solceller på vores tag
  • Varmepumper til opvarmning af bygninger

Når vi indgår et samarbejde med en kunde, så tænker vi altid på, hvordan vi kan udføre opgaven i højeste kvalitet. Hertil hvordan vi kan udføre opgaven så skånsomt for miljøet som muligt.

Vil du høre mere omkring PRIEBE HOLD ApS?

Er du nysgerrig omkring PRIEBE HOLD ApS, og vil du gerne høre mere om vores virksomhed, samt hvordan vi kan bistå med hjælp til dit projekt? Så tøv ikke med at kontakte os. Vi tager gerne en uforpligtende samtale med dig.

Vi kan kontaktes på telefon: 74 52 64 70 eller på E-mail: charlotte@priebehold.dk. Du er også velkommen til at udfylde vores kontaktformular her på siden. Så vender vi retur hurtigst muligt.

Få et uforpligtende tilbud

Udfyld nedenstående kontaktformular, så tager vi et grundigt kig på din opgave, og vender retur hurtigst muligt. Vi ser frem til at høre fra dig.