Sikkerhedseftersyn

Altid efter gældende regler og love

Sikkerheds­eftersyn

jc joel
twentinox
asm
sbs
i gerriets
showtex
gis
unirig

Din garanti for sikkerhed i topklasse

Sikkerhed er et af de vigtigste parametre inden for vores fag, hvorfor vi har øget fokus på området. Med os ved din side kan du således forvente, at alt fungerer 100% optimalt og, at der vil være løbende eftersyn samt vedligeholdelse.

Med en førende position inden for sceneteknik spænder vore kompetencer og udvalg bredt. Ligeledes spænder reglerne inden for sikkerhed også bredt på tværs af vores produkter. Det er derfor vores fornemmeste opgave at følge med tiden, og konstant holde os opdateret på sikkerhed.

Hvordan opererer vi inden for sikkerhed?

Sikkerhedseftersyn vil altid blive afholdt løbende inden for specifikke områder.

Scenehejs

Scenehejs skal efterses via et sikkerhedseftersyn en gang om året. Dette krav giver god mening, da det er udstyr, som svæver over mennesker. Hos PRIEBE HOLD ApS bliver sikkerhedseftersynet altid udført til tiden og efter bogen.

Scenetæpper & Tekstiler
Vores scenetæpper og tekstiler overholder alle brandnormer. Nogle af produkterne er permanent brandimprægneret, så de aldrig kan brande. Andre og mindre produkter er imprægneret, så de ulmer og krøller sammen. Dette gør at branden ikke kan sprede sig. Hertil at mennesker der skulle opholde sig i bygningen, hvis ulykken skulle være ude, kan nå at komme ud af bygningen.

Vil du vide mere?

Er du nysgerrig på, hvordan PRIEBE HOLD ApS forholder sig til sikkerhed og sikkerhedseftersyn? Tøv ikke med at kontakte os. Vi gennemgår og svarer gerne på dine spørgsmål.

Vi kan kontaktes på telefon: 74 52 64 70 eller på E-mail: charlotte@priebehold.dk. Du er også velkommen til at udfyldes vores kontaktformular her på siden. Så vender vi retur hurtigst muligt.

Få et uforpligtende tilbud

Udfyld nedenstående kontaktformular, så tager vi et grundigt kig på din opgave, og vender retur hurtigst muligt. Vi ser frem til at høre fra dig.