HOLD Showtech ApS opkøber PRIEBE Sceneteknik A/S efter konkurs

PRIEBE Sceneteknik A/S fra Fredericia gik konkurs i forrige uge, men efter en kort periode er det lykkedes kurator og HOLD Showtech ApS at blive enige om et tilbagekøb af firmaet, idet man har overtaget aktiverne i konkursboet.

Ægteparret Charlotte Priebe Hold og Bo Priebe Hold, som er de tidligere ejere af PRIEBE Sceneteknik A/S, solgte virksomheden tilbage i december 2006. Ydermere er Charlotte Priebe Hold datter af grundlæggeren, Jens Chr. Priebe.
 

Familien Priebe Hold bringer kerneværdierne tilbage

Sammenlægning af de to virksomheder, betyder at de familiære kerneværdier kan bringes tilbage. For kunder og leverandører betyder det, at virksomheden igen bliver drevet med de 3 kerneværdier punktlighed, rettidig omhu og fleksibilitet i højsædet. Med punktlighed er der fokus på pligtopfyldenhed og overholdelse af deadlines. Ved rettidig omhu den høje omhyggelighed, præcision og kvalitet, som familien er kendt for at levere. Sidst, men ikke mindst, så er fleksibiliteten også af central betydning, da der kan tages hensyn til kundernes behov og ønsker.
”Vi er utroligt glade for at kunne få samlet virksomhederne under samme tag og dermed få bragt vore kerneværdier tilbage i spil til gavn for både kunder, leverandører og medarbejdere”, siger Charlotte Priebe Hold.
 

Fremtidssikring af aktiviteterne

Opkøbet af PRIEBE Sceneteknik A/S betyder, at de to virksomheder bliver samlet under navnet, PRIEBE HOLD ApS. Når de to virksomheder bliver samlet under samme tag, vil det øge kapaciteten og solvensen, og dermed være med til at højne serviceniveauet og opretholde fleksibiliteten.

”Som hidtil, så er det en central del af forretningsstrategien hele tiden at være på forkant med fremtidens krav til scenetekniske løsninger og sikkerheden forbundet med disse opgaver, og i den forbindelse vil firmaet også styrke sin værdi som sceneteknisk samarbejdspartner”, udtaler Bo Priebe Hold.       
 
Yderligere information ved henvendelse til:
Charlotte Priebe Hold
+45 28 11 56 65
charlotte@hold-aps.dk

Bo Priebe Hold
+45 20 18 41 91
bo@hold-aps.dk