ESC 2014 - Euro Vision Song Contest 2014 i B&W Hallerne København

Til akustisk regulering af B&W hallerne har Gerriets produceret 8.000 m2 Gerriets AqFlex® absorber system, som blev monteret i det gamle skibsværft i København til Euro Vision Song Contest, som løb af stablen i starten af maj måned.
Alle deltagere var yderst tilfredse med resultaterne af lydmålingerne og ønsker at bruge systemet igen ved fremtidig begivenheder, fortæller den kompetente akustiker, Eddie Brixen. "Den sidste lydmåling i B&W hallerne viste mindre end 3 sekunder i de fleste frekvensområder, men med hensyn til bas dog 4 sekunder med næsten alt, hvad der kunne ændre akustikken, herunder 60.000 m2 scenemolton og 150 stykker AqFlex® (50 styk på hver 48 meter i længden monteret i loftet samt 100 styk på henholdsvis hver 25 og 35 meter i længden monteret på væggene)."
For midlertidige begivenheder som ESC 2014 kan absorbersystemet installeres i en præoppustet version. Ønskes en mere fleksibel akustisk løsning permanent så er systemet udstyret med en styrbar luftilførsel, så "puderne" er enten med eller uden luft.